Mina tjänster &
hur jag kan hjälpa dig

Samtalsterapi

Att gå i terapi är en del av att läka sig själv.

Parterapi

Relationer är ett samspel som ibland inte går ihop.

EFB-metoden

Energi Flow Breathing – Energiflödesandning

Regressionsterapi/Hypnosterapi

Du påverkas i hela ditt liv av känslor.

Andligt

Jag ser på andevärlden med stor respekt och kärlek.

Jag uppskattar alltid när någon skriver recensioner vare sig de är positiva eller negativa.
UTMÄRKT
13 recensioner
Evelina Lundberg
Evelina Lundberg
2023-10-03
Solveig är bäst! Hon har hjälpt mig att hitta min katt 🐈 som varit borta i en vecka, jag är evigt tacksam över hennes förmågor Rekommenderar henne starkt Världens mest godhjärtade människa som vill alla väl ❤️
Pia Cavonius
Pia Cavonius
2023-03-07
Jag har deltagit på Attraktionslagarna kan verkligen rekommendera alla att ta chansen att lära sig hur man Ska gå till väga för att få den att fungera fullt ut. Jag har även varit med på en seans där det fanns väldigt mycket som inte kan förklaras på annat sätt än att hon verkligen hade kontakt med andra sidan. Det finns även en IR- basun som jag badar i 1-2 ggr/v och det är fantastiskt skönt.
Emelie Taavo
Emelie Taavo
2023-02-05
Solveig är en otroligt kompetent terapeut, hennes sessioner har alltid varit givande för mig. Djupt liggande känslominnen har fått komma upp till ytan för att läkas. Rekommenderas varmt.
Linn Johansson
Linn Johansson
2023-01-02
Camilla Seguel
Camilla Seguel
2022-12-20
Solveig har verkligen hjälpt mig när jag gick igenom en svår tid i mitt liv. Man känner sig hörd och hon har hjälpt mig att få ett annat perspektiv på det som tyngt mig. Efter mina samtal med Solveig känner jag mig alltid lättare och mer motiverad. Jag kan varmt rekommendera Solveig hon är otroligt kunnig på flera områden och får en att känna sig trygg och välkommen varje gång.
Kicki S
Kicki S
2022-12-04
Solveig är en varmhjärtad människa som finner rätt väg väldigt lätt, hon är lyhörd, trevlig och lyfte fram mina styrkor och hjälpte mej framåt. Hon lyssnade utan att dömma, tvingade inte sig in utan var lyhörd och lyssnade på vad jag ville och vad jag behövde. Solveig är trygg, lugn och ger enormt mycket av sig själv i sitt arbete med sina kunder (mej). Eftersom hon besitter mycket kunskap så jobbar hon inte enkelspårigt utan använder flera arbetssätt där det behövs. Här behöver man aldrig skämmas för vad man varit med om. Jag rekommenderar varmt Solsinne coh Solveig, hon lyckas med det som andra sett som svårt eller nästan omöjligt.
Johanna Johansson
Johanna Johansson
2022-05-16
Kan verkligen rekommendera Solveig på Solsinne! Har gått kurs för Solveig och hon är väldigt duktig. Hon anpassar kursen/övningarna efter vad just du behöver och ger dig utmaningar för att du ska kunna utvecklas! Kursen blandar olika övningar med bla intuition, healing, andekontakt, tarotkort, psykometri och mycket mer. Mitt tips, gå en kurs hos Solveig!
Pet Nylund
Pet Nylund
2022-02-02
Kan varmt rekommendera! Du är bäst!
Veronica Nyström
Veronica Nyström
2022-02-01
Har ett stort förtroende för Solveig, Rekommenderar henne varmt. ⭐
carina knuts
carina knuts
2022-01-29
Väldigt trevlig och kunnig personal Jag är supernöjd så jag kommer ABSOLUT tillbaka och handlar många ++++ från mig